Carmen Medium
veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy

Wij vinden je privacy en het veilig verwerken van je persoonsgegevens heel belangrijk! Daarom laten wij je graag zien hoe wij met je persoonsgegevens omgaan.

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

De Stille Kracht is verantwoordelijk voor alle persoonsgegevens die je bij ons achterlaat. Dit zijn onze gegevens:

De Stille Kracht bestaat uit Carmen Brussel en Ben Plug Brussel

Bedrijfsadres

Thomsonlaan 12a

2565LA Den Haag


Bij vragen omtrent privacy en veiligheid kun je altijd via privacy@de-stille-kracht.nl.nl .

Welke gegevens slaan we op en waarom?

Wij leggen graag uit welke gegevens wij van je verwerken.

Afspraakgegevens

We moeten natuurlijk weten wie jij bent als je een afspraak met ons maakt en dat we je kunnen bereiken als er onverhoopt een afspraak niet door kan gaan. Daarom vragen we je voorletters en achternaam. Voor de factuur hebben we daarnaast je (email)adres nodig dan sturen we je (het liefst digitaal) een factuur.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvang je via de e-mail. Natuurlijk krijg je deze alleen als je ons hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je afmelden door dit aan onze klantenservice door te geven. Of via een een reply op de email.

Service

Als je contact opneemt met ons willen we je graag zo goed mogelijk helpen. Hiervoor slaan we de emailgesprekken die je met ons hebt op. Ook maken we aantekeningen van ons contact, zodat we precies weten wat er is besproken als je nog een keer contact met ons opneemt.

Hoe gaan we om met het delen en bewaren van je persoonsgegevens?

Wij vinden jouw privacy heel belangrijk. Daarom delen we bepaalde of specifieke persoonsgegevens nooit, tenzij we genoodzaakt zijn in bijvoorbeeld een rechtzaak of incasso procedure. We verkopen je gegevens nooit aan derden.

Bewaren van persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. In sommige gevallen hebben we je persoonsgegevens nodig om fraude of illegale activiteiten op te sporen. In dit geval hebben wij een wettelijke verplichting om deze persoonsgegevens te delen met politie, justitie of het openbaar ministerie wanneer er een verzoek bij ons binnenkomt. Daarnaast hebben wij een fiscale verantwoordelijkheid bij de belastingdienst. Dit betekent dat we vanuit legitieme, juridische en commercieel uitgangspunt je persoonsgegevens bewaren om de door jou bestelde diensten aan je te leveren en je een zo veilig en betrouwbaar mogelijke service te kunnen bieden.

Wil je graag dat we je privacy voorkeuren voor je aanpassen? Neem dan contact op ons: privacy@de-stille-kracht.nl.

Beveiliging van je persoonsgegevens

Wij zorgen altijd voor informatiebeveiliging. Bovendien maken wij altijd gebruik van de beveiligingssoftware, zodat je persoonsgegevens zo veilig mogelijk worden opgeslagen. Dit gebeurt op eigen pc in Nederland.

We controleren en monitoren al onze medewerkers, wie toegang heeft tot welke persoonsgegevens en we houden bij wie welke persoonsgegevens heeft ingezien. Zo weten we altijd wat er met je persoonsgegevens gebeurt.

Jouw rechten over je gegevens

Als klant van De Stille Kracht mag je natuurlijk altijd een verzoek indienen voor de inzage, rectificatie, gegevensoverdraagbaarheid of het verwijderen van je persoonsgegevens uit ons bestand. We vragen je hierbij om te verifiëren dat jij het bent, zodat we je gegevens niet zomaar met iemand anders delen.

Verwijderen van je gegevens

Natuurlijk kun je je gegevens bij ons verwijderen, als je dit graag wilt. Dit heeft als gevolg dat je geen klant meer bent van De Stille Kracht, en dat je tegoed (bijvoorbeeld bij een strippenkaart) komt te vervallen en je eventuele abonnement wordt beëindigd. Dit komt omdat we dan al je gegevens wissen en niet meer weten of je een bepaald product bij ons hebt besteld. Je verzoek wordt binnen 15 werkdagen door ons in behandeling genomen.

Heb je een openstaande factuur of betalingsachterstand? Dan kunnen we je persoonsgegevens niet verwijderen, totdat het bedrag is geïncasseerd.

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je makkelijk uitschrijven met een reply op de mail.

Vragen of opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben omtrent privacy en veiligheid, dan kan je altijd terecht bij ons . Voor verdere vragen of klachten kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens of de Nationale Ombudsman.